diumenge, 24 de juliol del 2011

Descarregat !!! Un autèntic bateig de 8 !!!!

Sí, sí, sí, ja el tenim aquí ! El primer castell de 8 de la temporada, descarregat amb solvència, i a més, davant una plaça del Cap de la Vila plena, en un ambient casteller "a tope", acompanyats de colles de primer nivell, i el més important, amb un nombre de camises MOLT MACO. Teniem 4 cordons propis, nombre suficient de Xicots i simpatitzants per portar a plaça el castell de 8.


Va ser com tornar a jugar a la "Champions" molts dies després...aquells nervis a la panxa, la gent concentrada, amb "fam" de castells, els 8 pisos eren a tocar, ho sabíem.


De sortida el 5d7, un altre més al sarró, sòlid, contundent, sense problemes.


I en segona ronda, l'objectiu de la Diada: El CARRO GROS ! Tot i que va començar bé, l'encaix entre pinya i segons no va ser l'idoni, i es va anar desquadrant. Aquest fet sumat als dubtes de l'anxaneta, i quan la cassoleta s'anava a colocar, van fer decidir de desmuntar-lo. El 8 havia d'esperar.


Per no arriscar-nos a perdre ronda, repetició amb el 4d7 amb l'Agulla, llarg, per algun problema de mides a nivell de dosos, però assolit sense problemes.


I a la tercera ronda, i després de mesurar bé els "pros" i els "contres", parlar amb la canalla, fer alguns ajustos a nivell de pinya, i també a nivell de  baixos i segons, decidits: TORNEM-HI amb el 4d8. Treballat, però a la postre, descarregat, i quina alegria es va desfermar en el rotllo vermell...era el primer castell de 8 per a molts nous membres de la colla....uns 23.....Molta gent que no havia fet mai castells de 8 o que s'estrenaven en el pis que ocupaven: anxaneta i cassoleta, dosos, quints, quarts, segons, baixos, agulles, crosses, contraforts, laterals, primeres mans, segones mans, vents, segons vents, terceres mans, quartes, ..... IMPRESSIONANT. Va ser un autèntic BATEIG de 8, van ser molts Xicots i Xicotes que per primera vegada vestien la camisa vermella en una Diada amb Castell de 8, i això, no s'oblida. 


14è any consecutiu amb castells de 8 ... i l'any que ve serà el 15è, i el 30è aniversari de la colla, deu ni dó el 2012 que ha de venir !!!


Descarregat ! i ara amb la confiança de la feina ben feta toca consolidar i repetir aquest 4, i anar posant fil a l'agulla al 3d8 i la Torre de set, la trilogia de la clàssica de 8, que cal portar a plaça enguany, per posar les bases a reptes superiors...

Aquí el tenim...


Benvingut 8 !!!

1 comentari: