dilluns, 8 d’agost del 2011

El Castell de Vidre


La Torre de 7 és el Castell de Vidre. És un castell extremadament tècnic que requereix, juntament amb els grans pilars, un “extra” de concentració i equilibri respecte a les altres estructures castelleres…..perquè sinó es pot “trencar” …

De fet es considera gairebé com un castell de 8, i forma part de l’anomenada “Clàssica de 8”: 4d8, 3d8 i Torre de 7. Aquesta tripleta és la que ens hem de ficar al cap com a objectiu prioritari, dominar-la, fer-la Nostra. La colla que té aquesta tripleta al “sac” i ben “lligat”, té una base sòlida per encarar reptes superiors, que són els que la Nostra colla té ganes de tornar a plantejar-se a mig termini.

Per això cal felicitar-nos per haver assolit aquesta primera torre de la temporada, carregada “només” però atenció !  Tenia novetats a gairebé tots els pisos respecte la de l’any passat, i a més, la canalleta es va tornar a mostrar valenta de veritat. La Meri i l’Ainhoa, després de l’ensurt de la caiguda, van fer també el tercer castell de la jornada. Això, valentes !

A l’igual que el 4d8, la torre de 7 ja fa 14 anys consecutius que la colla la ve enlairant, des de 1998, fet molt rellevant i que cal tenir present.  Els anys en que la torre de 7 va ser el nostre “vaixell insígnia” van ser els millors anys de la colla, cal enfocar-nos de nou cap aquí.

Ara toca treballar per acabar d’afinar aquesta torre, i demostrar que la tenim completa i que la podem anar descarregant quantes més vegades millor. 

I ja sabeu, la única forma de poder fer aquest treball és als ASSAJOS. Aquest mes d’agost és CLAU per poder arribar a la Nostra Festa Major amb els “deures” fets, i mostrar la línea ascendent que venim dibuixant fins al moment.

Salut i Castells !



                                                                     Torre de 7 carregada. 7/8/2011. Vilafranca
                                                                              (Fotografia: Mireia Anglada)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada