dilluns, 15 d’agost del 2011

No solament de castells viu l'home

Efectivament, tot i que l'activitat castellera és el centre de tot el que passa i el perquè passa a una Colla Castellera, no solament de castells pot viure una colla castellera...


Una bona mostra en són algunes de les activitats que la colla ha estat organitzant aquestes setmanes, a tall d'exemple:


- El Casal d'Estiu Cultural: L'han pogut disfrutar nens i nenes de la colla i també nens i nenes que no venen a fer castells, però que han tingut l'oportunitat de conèixer els Xicots a través d'aquesta interessant activitat, i que ha estat tot un èxit. Des d'aquí felicitar a l'Aina, l'Edgar, la Gemma i el Xavi, els principals monitors i responsables que aquest primer Casal d'Estiu hagi estat un èxit de QUALITAT.


- El Sopar de Mans Altes: Un tradicional sopar que cada any reuneix a una quarantena de castellers i castellers disposats a passar-s'ho bé parlant de castells, sopant plegats, i sempre amb un convidat d'excepció. Enguany vam tenir al Nani Mata, Cap de Colla dels Minyons de Terrassa. Tot un luxe el poder disfrutar dels seus comentaris i reflexions. Crak.


- Activitats per la Canalla de la Colla: Com la sortida a un parc aquàtic d'aquest cap de setmana. Són iniciatives necessaries per cohesionar l'equip dels petits i tenir-los motivats, a més de amb els propis castells, amb activitats que els diverteixin com aquestes.


Només aquests tres exemples, i tants altres que podríem anomenar, són una mostra de que una colla castellera, per ser viva, necessita de gent al voltant que organitzi, que comparteixi, que visqui en colla, que es faci seva la colla, que es faci seu el local, que ajudi a que siguem una família cada cop més gran i més ben avinguda.

Un altre activitat: Carnaval Xicoter 2011
 Ah! per cert, tot i que els castells no ho són tot, no puc estar de dir-vos que el passat divendres vam fer un assaig d'aquells XULOS, amb una torre de set sencera fins a dosos, el tres de vuit sencer fins a quints, una torre de vuit amb folre fins a quints, un cinc de set net fins a quints, ... no està gens malament, i la concurrència de Xicots i Xicotes va ser major que en d'altres dies...la Festa Major ja és aquí, som-hi tots !  ( i avui cap a Capellades !).


No solament de castells viu l'home...però que en són de BONICS !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada