diumenge, 3 de juliol del 2011

8 - 7'5 = 0'5 ???


Això és el que ens falta per arribar als 8 pisos, 0’5, només això.  Si estiguessim parlant de matemàtiques sembla molt poca cosa, un 0’5 sembla assolible, i sembla “fácil” d’aconseguir.




Però atenció, estem parlant de Castells i no de matemàtiques. I els Castells no són una ciència exacte.

És cert que a les darreres actuacions dels Xicots estem mostrant un nivell de solvència molt bó, sobretot si destaquem les 4 darreres (Sant Pere de Ribes, Vilanova, Rubí i Calafell) on en totes hi hem portat Castells de 7’5 i de forma molt segura.

És cert que ahir diumenge, en un sol dia, entre el matí i la tarda vam descarregar, com aquell qui no vol, total la Nostra gamma de Castells de 7 i de 7 i mig:  El 5d7, el 4d7 amb l’agulla (per partida doble), el 3d7 amb l’agulla, el 3d7 i el 4d7. El que deiem “Deu ni dó !”

És cert que cal destacar que enguany ja portem tres 3d7 amb l’agulla, i que és el “rècord” de la Nostra colla en una temporada: Li hem Agafat allò que diuen “El tranquillo”.

És cert que la canalla s’està mostrant força fiable en les darreres actuacions, sense intents desmuntats, i sobretot amb decisió. Decisió com la que va demostrar la Nostra petita “Xana” ahir quan es va “despenjar” entre els pisos de terços i quarts del cinc de set, i va baixar literalmente en “ascensor”. Però després d’un petit instant de dubte, ella mateixa va tornar-hi. Amunt !  i va arribar fins la seva posició de cassoleta. I què dir de la Ainhoa, que amb poques setmanes de castellera, ja és tota una garantia, i també destacar la Meri que va coronar els Castells de Calafell amb seguretat.

És cert que darrerament els assajos de dimecres són més concorreguts, i que el darrer divendres va ser el de més assistència de tota la temporada, o dels que més….vam poder tornar a posar quints al 4d8 sencer !

Però no tot són flors i violes….

Ahir hi havia gent de la colla que preguntava :  Avui no tirem la torre de 7 ?  i el 4d8 per quan ?  ….

I jo els hi contestava….quan l’equip tècnic tingui totes les garanties de descarregar-los, i ara mateix, no les tenim totes. Hi estem aprop, sí, però falta afinar una mica més els poms de dalt, i acabar de donar confiança al tronc, i com no, falta el COMPROMÍS de tota la gent de PINYA I TRONC, en l’assistència a assajos per tal de poder assajar els peus amb les alineacions “titulars” tal i com han d’anar a les actuacions. La COLLA ha de respondre. Ara és el moment.

Tenim el 8 molt aprop. Hem de fer que aquest 0’5 entre aquest dimecres i divendres, es transformi en 0’4,  l’altre setmana en 0’3, fins que el dia 23 de juliol a Sitges, la diferència sigui 0'0, voldrà dir que hem arribat al 8 !  Però atenció, no estem parlant de matemàtiques, cal afegir-hi, repetixo, la IL·LUSIÓ i el COMPROMÍS de tots i totes.

Salut i Castells !


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada