dilluns, 20 de juny de 2011

Setmana d'Actuacions...

Com aquelles setmanes que es diuen de "2 diumenges", aquesta setmana és setmanba d'actucions, de 2 actuacions, per partida doble sí senyor, dissabte a Sant Pere de Ribes i diumenge a Vilanova.

Tot i ser un cap de setmana complicat, al coincidir amb Sant Joan, cal que ens posem les piles i mirem d'encadenar dues actuacions de nivell, en les dues actuacions hauríem de portar-hi, ALMENYS, castells de set i mig.

La tècnica, encapçalada pel Cap de Colla, està treballant amb insistència el 4d8, molt renovat, per potar-lo a plaça el més aviat possible, de fet, la data que ens havíem marcat era aquest dissabte dia 25 de juny, ...les proves de 4d7 net es van repetin, Dalt la Pinya i fins a quints també el mirem de posar els divendres a assaig (tot i que a vegades costa, amb 2 cordons justets....), i la Canalla es va "afinant" ...

I aquesta setmana al ser festa el divendres, hem decidit assajar Dimarts (com si fos un dimecres) i Dimecres (com si fos el divendres), per fer tota la feina possible de cara als dos compromisos d'aquesta setmana.  Així que a més de setmana de doble Actuació és setmana de Doble assaig intersetmanal.

Us animo a tots i totes Xicots i Xicotes a apretar més fort la faixa aquesta setmana, i assistir als assajos i a les dos actuacions. Podem fer molt bona feina.

Les setmanes que tenen "2 diumenges" (quan els dissabtes són festa, vaja), són especials, són diferents....segur que aquesta setmana de doble actuació també ens depararà bons resultats i sensacions agradables.

Salut i Castells !!!

PD: Per cert, aquesta setmana tinc les meves mini-vacances, ja que estic a la Patum de Dimecres a Dissabte... només faltaré a l'assaig de dimecres, dissabte i diumenge ens veiem puntualment a plaça. Dimecres doncs tots a ajudar al Sergi i a la Mariana a les pinyes...estiguem per la feina i la recompensa serà gran !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada