diumenge, 17 de juliol del 2011

.Net (ben net!)


Aquest cap de setmana hi hem tornat ! De dues "tacades" hem descarregat el 3d7, el 4d7, el 4d7Agulla, el 3d7Agulla i el 5d7, fins ahir tot el nostre repertori de castells de 7.

Però al Serrallo n’hi hem afegit un de molt important: el 4d7 Net, i ben Net ! La prova definitiva que el 4d8 està al tocar…

Feia temps que no en feiem un de tant "clavat", sense la necessitat que cap persona de l’equip de mans toqués als segons (terços del de vuit). Ha arribat en tercera ronda, després d’un intent desmuntat per unes mides que no garantien l’èxit del castell. I a la segona l’hem arriat amunt, ben acompassat, segur, quiet, estàtic, amb un únic moment de dubte de l’anxaneta, que ha estat superat finalment, i ha permés que completessim aquest important i difícil castell.

A nivell de tronc es pot afirmar que ja hem demostrat tenir-lo, ara faltarà veure que l’encaix entre baixos, segons i pinya sigui també superat. De fet la gran quantitat de 4d8 fins a quints que hem pogut veure als darrers assajos d’aquests mesos (almenys en 4 ocasions), han de ser prou garantia. Si aquest divendres li podem posar dosos, ja seria total, i si almenys hi tornem a posar els quints una bona estona, doncs, ja serà suficient.

Ara falta rematar la feina aquests dos assajos, i tornar a sentir a la pell la magnífica sensació dels castells de 8 pisos !!

Ah! I els que han estrenat camisa aquest cap de setmana, enhorabona, ha estat una estrena genial…

Ah (segon ah), m'ha dit un ocellet que el dissabte 23 tenim varis castellers que fan anys (Mariana, Carles, Jan, …) segur que tindran el regal esperat.

I Ah ! (tercer ah) El pilar de 5 que hem fet al Serrallo, d’admirar. "Girat a banda i banda", no és una expressió que li faci prou justícia. I és que amb la mica de gir del Kiko, el girat del Quim, i el regirat de la Mireia, feien que finalment la anxaneta Ainhoa, quedés talment mirant al que seria l’esquena del pilar, vaja, que els que estavem tancant pinya just darrera del pilar, hem pogut veure les rialles de la Mireia i l’Ainhoa. Uns craks tots plegats !!

Ens veiem a Cal Noi-Noi !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada