diumenge, 22 de maig del 2011

Assajar o no assajar, aquesta és la qüestió !!!

Assajar o no assajar, aquesta és, realment,  la qüestió.

Quan la Colla pot fer assajos de qualitat, de nivell, planificats, dinàmics, amb participació, és llavors quan les coses poden començar a sortir bé, i això ho hem d'aconseguir entre tots i totes, de la següent forma:

1er. Assistir a tots i cadascun dels assajos.
2on. Participar-hi activament, amb la camisa i la faixa posada, apunt per fer el que la tècnica demani.
3er. Amb una actitud positiva. Buscant solucions, veient oportunitats.
4art. Amb una actitud també proactiva. Proposant canvis, avançant-se a qualsevol problema.
5è. Amb els braços oberts, integradors. Parlant amb la gent nova, ajudant-los a trobar-se còmodes.
6è. Compartint coneixements. Ensenyant als més inexperts i compartint el que va bé o es pot millorar amb la resta.
7è. Respectant els moments de CASTELL. Quan hi ha un castell, es fa silenci, tothom a la pinya, i ens concentrem amb la nostra funció.

No dic cap bestiesa oi ? sembla així de fàcil, però a vegades no ho és tant... la participació d'una persona en un assaig hauria de complir els 7 aspectes que comento, almenys, segur que m'en deixo, però almenys aquests 7 ...

Començant pel 1er, ja que sense aquest no es poden donar els altres :  Primer assistir a tots i cadascun dels assajos, i així podem fer coses importants. 

Aquest divendres passat per exemple: 4d7 net fins a dosos (dues vegades), 3d7 net fins a dosos, 3d8 fins a quints, dues pinyes de 4d8 fins a quarts, i diverses altres proves (menys de les que haguessim volgut, però deu nidó...).  Totes aquestes proves, i amb un nombre de gent justet, imagineu amb dos cordons més, amb 15-20 persones més... es poden animar... `

De fet aquest divendres va tornar a passar allò tant important, vam tenir gent nova: Marcos, Moises, Eli, Alex, ... això és molt important.

Assajar o no assajar, aquesta és la qüestió !!! 

Ens hi veiem...  ;-)


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada