dilluns, 2 de maig del 2011

Castells de 8 !!!

Dia 1 de maig de 2011:  Fins a 9 colles castelleres han fet ja algun castell de 8, impressionant:
Minyons de Terrassa, Sabadell, Sants, Gràcia, Barcelona, Jove Tarragona, Joves de Valls, Vella de Valls, Verds.  (  Per més detall:  Rànquing moncasteller ).

Cal destacar a banda de les colles punteres, o més consolidades, als Saballuts i als Castellers de la Vila de Gràcia, deu ni dó quin començament de temporada.

Pels de Gràcia aquest ha de ser l'any del 3d8, després que acabessin el 2010 descarregant-ne dos de consecutius, i perquè no, també poden començar a plantejar-se el salt al món dels folres, amb la feina que estant fent, segur que ho poden assolir.

Pels de Sabadell, tres quarts del mateix, també van acabar l'any descarregant el 3d8, i han començat un 2011 acompanyant els dos 4d8 que ja han fet, amb la torre de 7. Això és estar en forma, i això és aprofitar el moment de forma, i a més, amb un gruix de pinya que també permet pensar en reptes superiors.

Pinya = Seguretat.
Pinya = Reptes superiors.
Pinya = Colla Gran.
Pinya = Colla amb solera.
Pinya = Castells de 8.

Pels Xicots, després d'un inici de temporada més fluixet que d'altres anys, amb tres diades repetint 3 i 4 de set,  ja tenim la vista posada en les Fires de Maig (dia 15) amb el salt als castells de set i mig, el 5, i el 4 amb l'agulla, segur que seran en el repertori d'aquesta primera Diada a la nostra Vila, davant la nostra afició.

I hem d'assolir aquests castells de set i mig, per tal de pensar enseguida amb el següent pas, els castells de 8, que una colla com la nostra, després de 12 temporades consecutives consolidats en aquest nivell, hem d'afrontar de forma convençuda.

En varis assajos hem pogut veure 4 de 7 nets fins a dosos, la canalleta nova que s'està afinant, i els nous membres de la pinya que van agafant experiència amb els castells de 7. Ara falta que es vagi engrescant el gruix de la colla, i als propers assajos poguem posar aquest 4d8 fins a quints, sencer i començar a veure'l ben gros com és.

Recordeu:
-  aquest dimecres comencem els assajos d'entre setmana, de 8'30 a 9'30 la Canalla, i de 9'30 a 11'00 assaig general. 
- aquest divendres xerrada sobre "pinya" al final de l'assaig.
- el divendres que ve, dia 13, primera entregra de camises de la temporada als nous membres (ja en tenim 22 de confirmats !!! ).

Ens veiem a assaig Xicots i Xicotes, pensant en els Castells de 8 !


4d8. Festa Major de Vila. Diada de Sant Ramon. 31/08/2010

1 comentari: