diumenge, 8 de maig del 2016

Tres de Tres ! Un principi de temporada de 8 pisos.


A les dos primeres actuacions d'abril, vam plantar a Altafulla el primer 4de8, i a Vilafranca, el primer 3de8 de la temporada. Eren les dos primeres actuacions de l'any ? Sí, ho eren.

Avui, tot just tercera actuació de la temporada, hem estat a Hospitalet de Llobregat, la Farga, en un entorn poc propici per fer-hi una actuació de màxims, sota cobert, pluja, poc públic, fred, però això sí, amb la bona companyonia de les altres tres colles, i un bon gruix de Xicots i Xicotes. Amb tot això, aconseguim tots els objectius del dia i assolim de nou l'actuació de 3d8, 4d8 i 5d7, encadenant tres actuacions de tres amb castells de vuit.

No és casualitat, ja que els assajos ho estant demanat, el nivell en els mateixos és bo, correcte pel que respecte el volum de gent, sense tirar gaires coets com és habitual a la nostra colla, però aconseguint un nivell de preparació dels castells bàsics de 8, molt elevat. El camí està marcat.

A més, el món casteller està "embogit". Les colles grans van més de pressa que mai. Minyons de Terrassa i Castellers de Vilafranca han assolit els castells de 9 més matiners de les corresponents colles, i les colles "mitjanes" anem amb el peu a fons sobre l'accelerador: Moixigangers d'Igualada ja han descarregat la torre de 8 folrada, Nens han completat la tripleta de vuit, Cast, de Sabadell ja han fet el 7d8, Cast. de Terrassa el 2d7, Jove de Sitges ja ha assolit tota la gamma de l'any passat, i tantes altres fites assolides per moltes colles, quan tant sols estem en la "pre-temporada" castellera.

És any de concurs i es nota. Deu ser això. Fins i tot les colles universitàries superen els seus sostres, els Arreplegats han fet una diada amb 3 castells de 8 pisos, manilles incloses, això és molt fort.

Està clar que el fet casteller està en un moment dolç, sobreensucrat fins i tot diria jo, però això no és gens fàcil de mantenir. El compromís i la intensitat que aquest nivell requereix no serà fàcil d'aguantar ... on és el límit?

Aquest 2016 ha començat al 200%, i entre totes i tots haurem d'assajar, i molt, per mantenir aquest gran nivell. El llistó està molt alt. Som-hi colla. Ens ve molta feina, però de la maca!


3er. 4d8, a la 3a. actuació de l'any. Hospitalet

Ahir vam participar en el reconeixement de l'afecció pel sots-campionat de la 
Copa CERS obtingut pel Club de Hoquei Patí Vilafranca.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada