dijous, 2 de maig del 2013

Un sol dia pot voler dir molt més temps...


Aquest passat diumenge, dia 28 d'abril, els Xicots van descarregar el primer 7d7 INDOOR del seu historial, per primer cop el vam haver de fer sota cobert. I tot i que vam posar a prova els límits tant d'amplada com d'alçada del local, vam aconseguir d'encabir-lo.

Va haver de ser a la segona, ja que en el primer intent la canalla s'ho va repensar, tot i que triar per triar jo em quedaria amb el primer intent, que va quedar encara més ben lligat de baixos i segons. Però tot i així, cal destacar que el segon, el que vam descarregar, va ser força ràpid, un fet important en un castell d'aquestes característiques, un castell complex, no tant tècnicament, sinó, pel volum de persones que mou, i per la coordinació i dificultat que comporta per als poms de dalt.

En definitiva, va ser un gran diumenge, amb el tercer 5d7 de la temporada consecutiu, més mogut que els altres, però solvent. I amb la cirereta final del 4d7 amb l'agulla, amb el Ramon al segon del pilar, que diumenge va estar més ben acompanyat que mai, pels amics Cast. de Badalona. També destacar el volum de camises i les ganes que van demostrar els Cast. d'Altafulla. Realment, les tres colles vam demostrar les GANES de fer castells que hi ha en aquest intens inici de temporada.

Mirant la temporada anterior, la del 2012, -excel·lent, recordem-, veig que el primer 7d7 el vam fer el dia 29 d'abril, per tant, ens hem avançat 1 dia, solament 1 dia, però les sensacions a assaig, les ganes de la gent a plaça, les cares, els comentaris, .... tot plegat, no sé, crec que a vegades, un sol dia vol dir molt més temps, i és que enguany sembla que portem la feina més avançada que l'any passat. 


Si seguim per aquest camí, i se sumen al mateix unes quantes camises més, podem fer molta feina, podem fer que el temps s’escurci, o s'allargui, podem fer que un sol dia, sigui Molt més!!!


Foto: Cast. de Badalona. 7d7 Xicots 28/4/13 descarregant-se...


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada