dimarts, 21 de maig del 2013

3d8 Firat!


Era la primera vegada que portàvem el 3d8 per Fires....i deu ni dó com ens en vam ensortir! A la segona el vam carregar amb autoritat, llàstima que la descarregada es va fer massa llarga i el castell va acabar cedint.
La veritat és que ens vam quedar amb l'alegria a mitges, però portar un castell de 8 per Fires feia molt de temps que no ho assolíem, i aquest ha de ser l'éxit que més hem de valorar.  (desde el 4d8 de l'any 2008).

L'assaig de divendres va ser magnífic, 3d7 NET sencer, 3d8 fins a doso, 4d8 fins a quints, Folre, Torre de 7 fins aixecador.....les coses s'estan fent bé! 

A destacar de diumenge que va ser una actuació a l'antiga, actuant gairebé en simultani amb les altres colles.....vam portar un bon nombre de camises a plaça, molt bona resposta Xicots, ens va permetre poder plantejar amb prou garanties el castell de 8! Ara toca acabar d'apretar una mica més el "ganivet entre les dents" ... que diumenge que ve toca més.

-----------------------

El 29 de setembre de 2010 va començar a caminar aquest blog....parlant del Pau, un petitó que llavors tenia 3 anyets, fill del Felip, un amic i membre de la colla, que necessitava ajuda. La setmana passada, malauradament, ens va deixar. El diumenge vam portar crespó negre, els castells de Fires van ser tots per ell.

Tots els castells que farem els Xicots a partir d'ara, portaran sempre una espurna de la seva força i alegria a la punta dels ditets de cada anxaneta ... per tenir ganes d'enlairar ben amunt el braç i fer una gran aleta. Per tu Pau.

3d8 Carregat. Fires de Maig 2012. Foto: Marina Canales

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada