dilluns, 22 d’abril del 2013

Fins sempre Ignasi !


·       

Avui anava a comentar els darrers assajos i la bona actuació a l'Hospitalet, però la vida ha jugat una malapassada a un company casteller de la Vila. Com tots i totes ja sabeu, ahir va morir en accident de trànsit un gran casteller, membre dels Castellers de Vilafranca, l'Ignasi Trullàs.

Molts el coneixiem com l'ignasi "de terrassa". Jo vaig compartir amb ell poques converses, però les sensacions eren aquestes: Un  super casteller, i sobretot algú amb qui podies parlar de castells obertament, divertidament i sense manies!

Volia compartir el dolor des d'aquest raconet del blog, amb la Imma, el Martí, la Maria, tota la seva família, i amb tota la seva Colla, ànims a tots i totes, més que mai, FORÇA, Valor, Equilibri i Seny, per ajudar a superar aquesta gran pèrdua.

Avui li hem explicat a la meva petita, la Mariona, que comparteix classe amb el Martí, el fill gran de l'Ignasi, ... ha estat un moment dur....ella s'ha quedat en silenci, pensant, ... molt díficil d'entendre! els primers pensaments han estat pel Martí, a qui ajudarem a superar aquest moment difícil que li toca viure..... per seguir veint-lo créixer fort i content com a l'Ignasi li agradaria.

Ignasi, fins sempre!

1 comentari: