diumenge, 7 d’abril del 2013

...i una mica més !

Avui a Altafulla hem segellat el millor inici de la història dels Xicots de Vilafranca. De fet, ha estat la mateixa actuació de l'any passat, però afegint l'agulla al 3d7. Una mica més...

3d7 amb l'Agulla, 5d7, 4d7 amb l'Agulla, Pilar de 5 i dos pilars de 4. Tot descarregat a la primera.

La veritat és que no ha estat cap sorpresa la tranquilitat i els resultats de l'actuació d'avui, ja que a l'assaig del divendres ja gairebé la vam veure també sencera: En aquell bon assaig, vam fer el 3d7 amb l'agulla sencer (amb la única diferència que l'anxaneta enlloc de traspassar el 3, va entrar directament al pilar...), vam fer el 5d7 sencer amb pinya fins a dosos, el 4 amb el pilar a dosos, i també vam fer el 4de7 net fins a acotxador, perfecte, un 7d6 net fins acotxadors, i per acabar un altre folre. La veritat molt bona feina.

Per acabar l'assaig es va fer la entrega de camises a 9 nous Xicots i Xicotes. Deu ni dó. Però aquest segueix essent justament el nostre handicap més gran ... som bons sí, però seguim necessitant créixer en nombre de camises a plaça.......entre tots i totes ho hem d'aconseguir. Compromís d'anar al màxim d'assajos, Compromís d'anar a totes les actuacions, i anar animant a les persones que se'ns apropen perquè al veure el bon ambient i les ganes que tenim de ser millors encara, s'animin i s'apuntin a la colla.

Entre tots i totes ho aconseguirem, segur.

De moment ja hem fet una mica més que l'any passat a la primera Diada de la Temporada, SÍ només un pilar, una agulla més de diferència, però la Seguretat amb el que ho hem fet, la CONFIANÇA que hem demostrat....ajuda a somniar en un any 2013.......que pot ser molt bó!

Tenim els castells, ens falta doncs seguir creixent en gent, ( i que la canalleta es segueixi mostrant segura com avui, això sempre, és clar!!!) som-hi !


3d7 amb l'agulla. El primer castell de la temporada. Foto Mireia Anglada.

Nota de premsa a la vanguardia.com que també destaca el nostre gran inici:
http://www.lavanguardia.com/croniques-castelleres/20130407/54372105001/altafulla-aixeca-telo-temporada-quaranta-anys.html

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada