dilluns, 10 d’octubre del 2011

La Torre de Seny

Aquest dissabte ens vam quedar a mig camí dels objectius marcats a priori, sobretot pel que fa a tornar a afrontar els 8 pisos, però aquest cop sí vam saber no estirar més el braç que la màniga, i vam posar seny.

Força, Valor, Equilibri i Seny ( + Compromís ). Aquest dissabte va ser el dia del SENY, i tota la colla ho va saber veure i compartir. Per això, el nostre millor castell, el de la segona ronda, va ser la Torre de Set, una Torre de Seny.
Va ser la tercera descarregada de la temporada, i que juntament amb el 5d7 i el 4d7 amb l'Agulla, representen una completa actuació de set i mig, i sobretot, sobretot destacar el fet que ho vam fer amb un pinya pròpia que feia goig. A banda de l'actuació de Sitges, aquesta a Barcelona ha estat l'actuació de l'any en que més camises vermelles hem portat a plaça. I això és sempre motiu d’alegria i satisfacció.
El 4d8 no el vam poder fer per diverses raons…els assajos de les darreres setmanes no han estat el profitosos que havien de ser, i per tant, la preparació no ha estat la suficient per aconseguir el que cal per tirar un castell així: CONFIANÇA. Tot i arribar justos, el teniem igualment plantejat, les possibilitats de completar-lo hi eren, i encara més, en aquest tram final de temporada, amb els castells molt rodats … però el fet de no disposar de tres cordons propis complets, un mínim que ens autoexigim, ens va fer acabar de decidir d’aparca-lo.
Però això no vol dir que no haguem fet bona feina. La Torre de Set descarregada ho avala, el cinc de set també, i el 4d7Agulla molt descarregat de pes, també diu molt.
Ara ens falta acabar el més bé possible. Ens queden 6 assajos i 2 actuacions…cal seguir perseguint els objectius marcats, i amb Seny, però sobretot, amb feina als assajos.
Ens hi veiem.
 
 
 
 

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada