dimecres, 28 de setembre del 2011

La Caza del Octubre Rojo

La Caza del Octubre Rojo és una pel·lícula de 1990 basada en un best-seller del mateix nom, escrit pel novelista Tom Clancy. En aquesta peli protagonitzada pels coneguts Alex Baldwin i Sean Connery, el capità "Ramius" que dirigeix el submarí "Octubre Rojo" marca un objectiu, que de forma insistent i tossuda persegueix fins aconseguir-lo.

Pels Xicots, aquest mes que ara estem apunt de començar, també ha de ser un "Octubre Vermell", perquè amb il·lusió, esforç i treball podem aconseguir els objectius que ens hem marcat. Només depen de nosaltres aconseguir-ho. Tots i totes ara hem de fer l’últim esforç, ha de ser 1 mes intens, i durat el qual anem recollint tots els fruits del treball fet…

Tenim objectius fixats per a cada Assaig. Assistim-hi, i participem activament.

Tenim objectius fixats per a cada Actuació. No podem fallar a cap:

  • Sarrià: 4d8, Td7, 5d7
  • Montserrat: Td7, 4d7A, 3d7A
  • Diada del Roser: 4d8 …. I el que la colla vulgui, i hagi aconseguit treballar als Assajos….el 3d8 ? la Torre de 8 folrada ? Podem arribar-hi, depén NOMÉS dels assajos, depen NOMÉS de cacascun de nosaltres.
A l’assaig d'ahir, tot i ser un dimarts (com si fos dimecres) l’assistència va ser bona, vam poder posar dosos a la torre de set, i fer un peu de 3, i sobretot, vam poder fer el 4d7 net fins a dosos, dues vegades…. Bon dimarts.

Ara toca divendres…. Farem de l’Octubre, un Octubre VERMELL ?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada