dilluns, 7 de març del 2011

Setmana BLANCA.

Aquesta setmana els Xicots també hem tingut la nostra particular "Setmana Blanca", ja que el divendres vam decidir no assajar, per fer un kit-kat entre els assajos de pretemporada ( un total de 6, comptant els dos previs a Valls ) i l'inici dels Assajos Oficials, aquest proper dia 11 de març.

Això de la Setmana Blanca per les famílies està representant més un mal de cap que no pas una cosa positiva. Avui sentia per la ràdio que el 80% de les famílies ho solucionarà tirant dels AVIS i les ÀVIES. Sort en tenim. Pels Xicots, però no ha estat així, uns dies de descans, sobretot, pels que hem fet tots els assajos de pretemporada, no van gens malament, per agafar la força necessària per començar A TOPE aquest proper divendres. A més la tècnica hem aprofitat per fer reunions, una de tota la tècnica amb el responsable d'actuacions, per anar pulint el calendari, on també vam tractar temes de canalla, i una segona reunió que hem tingut l'Equip de Pinyes i Folres, per començar a planificar aquest inici de temporada. 


Per cert, aprofito per presentar-vos a l'equip d'aquest 2011:

- Mariana Sas: Responsable de Crosses i Contraforts.
- Sergi Garcia: Tècnic de Pinyes i Folres.
- Manel Ramirez "Manel de Sant Pere" : Col·laborador de l'equip de pinyes

i jo mateix, Xavier Llenas, Cap de l'equip de Pinyes i Folres

Més endavant us anirem concretant com serà aquest inici de temporada: Reunions (amb Baixos, crosses, contraforts, primeres mans, agulles, vents, laterals, ... ), dinamisme als assajos, especialització en funció dels "segons", ...

Res, que això, que BONA SETMANA BLANCA !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada