dissabte, 20 d’agost del 2022

Ja la tenim aquí, la Festa Major del #retornvermell. Gaudim-la !

Falten tant sols 9 dies pel 29 d’agost, per la diada de Vigília, que és la diada central dels Xicots a la Festa Major de Vilafranca, a la més típica, i aquests darrers dies amb els assajos i amb la intensitat del gran nombre d’actuacions que tenim, està passant tot molt ràpid, massa fins i tot.

La tornada a la normalitat castellera ens està avançant una mica per la dreta, i els castells que hem pogut portar a plaça aquest mes d’agost no son tots els que haguéssim volgut a aquestes alçades.

Però la realitat del que portem a plaça la marquen els assajos, i als assajos el gruix de la colla no ha estat prou constant ni compromès, fent que no hagin estat prou eficients com haurien hagut de ser per poder estar fent els castells de vuit que ja comencem a trobar a faltar.

Però tot i així, crec que hem d’estar contents per moltes raons, i hem de saber gaudir del moment:

La canalla està madurant i evolucionant, mica a mica, i estem treballant la confiança necessària per a que estiguin preparats per a fer un pas més amunt.

Les noves incorporacions de la colla, en totes les posicions canalla, tronc i pinya, estan gaudint del trajecte, i ens estan transmeten als més veterans aquesta il·lusió i el passar-s’ho bé en aquesta represa a la normalitat castellera. Als assajos i a les actuacions, es respira un ambient positiu, i alegre moltes vegades, que és la clau que pot fer que seguim creixent i que la nostra pinya es vagi ampliant.

Aquest any hem portat a plaça ja 30 castells de 7 pisos, vuit dels quals de la gamma alta de 7 ( 5de7, 7d7, 4d7 amb l’agulla), i un 92% dels pilars i castells han estat descarregats, dels 106 totals que hem intentat.

I el més important, estem aquí, hi som! Seguim lluitant per aquest projecte que ja té 40 anys !

Insisteixo, sapiguem gaudir del moment, dels castells, com ahir divendres ho vam fer a Gràcia, en una actuació amb un públic entregat, que sabia disfrutar igual d’un castell de sis amb l’agulla, d’un Castell de set, o del Castell de vuit dels amics de Gràcia.  O com ho vam fer a Castelldefels, Martirs, o La Granada. Però sí, sempre, amb l’objectiu de millora constant i autosuperació, que ens ha portat sempre, a fer castells de màxims.

Continuem disfrutant demà, en aquesta Diada Prèvia de Festa Major, englobada també dins els actes del 40è aniversari, i en la que estarem acompanyats per dues colles molt especials: La Vella dels Xiquets de Valls, que segueix treballant per estar al cap davant del món casteller, on era abans de la pandèmia, i els Bous de la Bisbal, els nostres fillols, que demà voldran ajuntar els dos castells de set bàsics. Ens veiem a les pinyes per assolir tots els objectius plantejats colles !

Xicots i Xicotes de sempre, és el moment de treure la camisa de l’armari si encara no ho heu fet, ja coneixeu la colla i solament que pugueu venir a 1 assaig, a 1 diada, a dues, tres, ... les que pugueu, per poc que sigui sabeu que té una repercussió total i directe en els resultats que podem obtenir. Tenim ganes de veure’ns tots i totes junts!

Ens veiem demà a les 12h. a la plaça més castellera.

Ens veiem la setmana que ve als importants assajos, veniu a tots els que pugueu: dimarts, dimecres i/o divendres!

I ens veiem el dia 29 d’agost a la Diada de Vigília de Sant Fèlix, a seguir gaudint dels castells vermells a Vilafranca.

Bona Festa Major, Salut i Castells!


4 de 7 Descarregat a la Diada de Vigília de la Festa Major de Gràcia. 19/8/22
( fixeu-vos en la gran expectació amb més d'una quinzena de mòbils a la imatge!)



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada