dilluns, 9 de novembre del 2015

L'any de les 3 Diades


Fins a 3 vegades hem pogut dir enguany "hem fet la millor Diada de la nostra història" ! 3 dies per no oblidar, 3 fites on, pas a pas, amb força i convicció hem anat assolint noves fites. Enguany han estat moltes novetats, costa de no deixar-ne cap al sarró...
- El 3d9 amb Folre Carregat!
- El 5d8 descarregat!
- El Pilar de 6 Descarregat!
- El primer intent de Pilar de 7 amb folre!

Això pel que fa a les novetats que s'han vist a plaça, a banda però, les que també hem treballat a l'assaig: El 4 de 8 amb l'agulla, un castell que tenim molt a prop, moltíssim. Si aconseguim mantenir aquest pilar de qualitat, i la solvència del 4d8 mostrada enguany, ho tenim molt bé, per assolir una nova fita per la colla. Una fita preciosa. Als assajos també s'han fet proves del 9 de 7, que no hem arribat a portar a plaça, un altre castell que "fa colla", un castell on un gran nombre de components de tronc, canalla, i com no, de pinya son protagonistes de primera fila, l'hem de seguir treballant. Perquè us imagineu un any 2016 amb continuïtat, un any 2016 amb creixement? puc fer volar la imaginació.....

3d9 amb folre descarregat, 5d8, Torre de 8 amb folre, Pilar de 6 .... Pilar de 7 amb folre, Quatre de 8 amb l'agulla, 7d8 (podem), i començar a agafar mides al 4d9 amb folre .... (creixent en gent...podem).

I és que si tornem al títol del post,  a les 3 Diades de l'any, tot això sembla possible;

29 d'agost de 2015. Vilafranca, Diada de Vigilia, Festa Major.
Pde4cam, 2de8f, 3de9f(c), 4de8, Pde5

4 d'octubre de 2015. Torredembarra.  
2de8f, 5de8(id), 5de8, 3de8, Pde6(c)

31 d'octubre de 2015. Vilafranca, Diada del Roser.
3de9f(c), 5de8, 2de8f(i), 4de8, Pde4, Pde5, Pde4

Primer va arribar el castell de 9, després el pilar de 6, després la Catedral, i a la fi, vam ajuntar els dos més grans .... amb "deures" pendents pel més aviat que poguem; afegir-hi la torre de 8 folrada, i el gran espadat.

No oblidem la Gran Torre folrada, de la que enguany n'hem descarregat el nostre rècord, fins a 6. Llàstima de la darrera, la que va quedar en intent a la diada del Roser, la que va ser la única caiguda del 2015 en un castell de 8 pisos.

I si us plau, atenció, amb els castells de 8 bàsics:
- 4d8: 20
- 3d8: 22
- 2d7: 12
Total: 54 castells de 8 "bàsics", Tots Descarregats. 100%! Això és "apostuflant", és "amazing", uns registres que han estat la clau per poder arribar on hem arribat. Quina gran feina de la Tècnica, assolir aquestes xifres, és un altre somni fet realitat. I com a darrer exemple, la Diada d'aquest diumenge a Altafulla on hi vam fer la preuada Clàssica de 8, vam ensenyar de nou cada un dels castells bàsics, i tots i cada un d'ells amb estrenes. Fins a 4 castellers de tronc i canalla nova. Acabar l'any així, amb la clàssica i el gran intent de pilar de 7 és il·lusionant.

Pilaners, Pilaneres...el tenim a tocar, no defalliu, hem fet el més difícil, l'espadat de 6, ara toca sumar-hi tot el poder de la gent, de la Colla, i anar-lo pujant esglaó a esglaó, assaig a assaig. La feina que heu fet és per treure's el barret. Com deia abans, les portes al carro gros amb el pilar, i el de 7 folrat, ja és possible, i és quelcom que dona una força a la colla molt gran. Molt. Una colla amb pilar, és una colla completa. Pilaners, Pilaneres, heu fet que sigui possible. Enhorabona.

Senyores, Senyors, els Xicots de Vilafranca han vingut per quedar-s'hi, Vilafranca pot dir ben fort que té dues colles que fan castells GRANS, L'objectiu que tantes i tants havien escrit, havien proclamat als 4 vents, s'ha complert. Una Vilafranca més Castellera és possible. Una Vilafranca Bicolor està servida.


Altafulla. 8 de novembre de 2015. Primer Intent de Pilar de 7 amb Folre


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada