dissabte, 14 de març del 2015

Un Assaig ... amb Picapolls !El segon divendres "oficial" d'assajos d'aquesta temporada va ser especial per dos motius, que van estar molt relacioants entre ells:

1er. per la presència de membres de la Junta de la Colla Castellera, en formació, Picapolls de la Gavarresa, amb seu a la població d'Artés, de la Comarca del Bages. Va ser tot un plaer poder tenir la seva ajuda a l'assaig i parlar amb alguns membres d'aquesta novella colla.

2on. per la qualitat de l'assaig. No va semblar  pas un assaig del mes de marc. Alguns exemples: 4d7 net I 3d7 net fins acotxador. Torre de 8 amb folre fins a quarts, amb un primer cordó del folre dalt. Peu i petit folre del 3d9. 3d7 sencer fins acotxador. 5d6 net, pilar de 6 amb anxaneta apuntant esquenes... no recordo un assaig del mes de marc, ni abril .... ni potser maig?! amb aquest nivell ... i encara ens falten incorporar castellers importants als assajos.... això pinta molt bé.
A més, vam fer un gran nombre de proves, i amb molt de dinamisme, crec que unes 15 ... treballant així, " la cibada guanyarem" ...

I aquests dos fets van estar molt relacionats, perquè tenir un grup de 10 castellers, forts, amb actitud i entrega, va fer que poguessim fer les proves que vam fer. Sembla mentida, en una colla petita en nombre com la nostra, el salt en seguretat, confiança, motivació, que fa que es vegi el local més ple de l'habitual. 10 persones només....imagineu, si cada divendres poguessim ser 10-20-30 persones més...no son tantes, però son les que ens separen de poder assajar castells més grans....

Entre tots i totes ho aconseguirem, segur. Picapolls, gràcies per la vostra companyia. Encantat de tenir-vos aprop. Molta sort.

Per si voleu saber una mica més sobre aquesta colla en creació...
https://picapollsgavarresa.wordpress.com/about/

Membres dels Picapolls de la Gavarresa, amb la nostra cap de colla, Aina. (Foto: Picapolls.)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada