dilluns, 20 d’octubre del 2014

VIRUS Tarragona (El Virus FIFA Casteller)


Deu ni dó, les setmanes post-concurs poden ser molt dures, molt, ....

Algunes colles ho porten millor que altres, la veritat és que té molt mèrit superar el virus Tarragona, el Virus Fifa Casteller ...

Després de les Jornades del 4 i 5 d'octubre a Tarragona, les colles afronten les properes setmanes amb més d'una baixa important. Per la part que ens toca, els Xicots, n'hem tingut a nivell de baixos, agulles, terços i quarts. En la majoria dels casos, de castellers i castelleres titulars, com la nostra Cap de Colla, l'Aina, que s'ha emportat una de les pitjors parts, costella trencada.....o en Víctor, la nostra actual agulla per Excel·lència, amb 22 grapes al cap, un bon trau.....o en Marc o la Gemma, amb dits dels peus trencats.... o el Toti, segones mans, amb una forta contusió al braç .... Virus Tarragona, Virus Fifa Casteller.

Altres colles també han patit baixes considerables, que no els han permés anar al 100%, com ara els Verds, que aquest cap de setmana no van poder tirar el gran espadat, tot i que sí, la primera torre emmanillada del curs.  Els Xiquets de Tarragona i els Cast. de la Vila de Gràcies es van quedar amb el 3d9F carregat, els X.Reus, van desmuntar el 2d8folrat, Marrecs 4d8intent desmuntat, Moixigangers 3d8carregat (tot i que cal destacar que és el segon que aconsegueixen!), Cast. de Sant Cugat, 2d7 carregat, ....

Però també grans novetats i registres: Primera torre de nou amb folre i manilles dels Cast. de Sants, Primer 4d8 amb l'agulla dels Xiquets de Tarragona i Primer 3d8 amb l'agulla dels Cast. de Barcelona .... Virus?

Pel que fa als Xicots, dissabte vam assolir el 4d8, amb novetats a terços i altres posiciones, però el 3d8, amb forces canvis, va quedar en intent desmuntat.  Però ahir diumenge a l'Arboç, vam aconseguir descarregar l'11è 3d8 de la temporada. I el que és més destacable, hem "reventat" el nostre rècord de castells de 8 en un temporada, que fins enguany eren 29, i ja en van 32 !

Per tant, el Virus Tarragona, ha estat superat amb bona nota pels Xicots, i per la majoria de colles de forma brillant. Realment, la feina feta a assaig amb molts i diversos castellers es nota en moments com aquest, quan cal fer aflorar el potencial viiu de cada colla.

El Món Casteller està d'enhorabona. Ni el Virus Tarragona pot amb les colles.

Des d'aquí desitjar una rápida recuperació a tots i totes les castelleres afectades pel Virus, pels cops, contusions, algún trencament, .... sou els autèntics herois de la Tarragona Castellera. Ànims.

Que tinguem un bon final de temporada! Enhorabona colles!


Intent de 5d8. 4 d'octubre de 2014, Concurs de Tarragona. Fotografia: ANTONICOLL.COM

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada