dilluns, 6 d’octubre del 2014

Trista Alegria a la Sorra de Tarragona

La Catedral dels Castells ens va donar l’esquena, el dia que teníem a tocar el primer lloc (simbòlic, però primer) del Concurs de Castells de Tarragona, a la jornada de dissabte. Ens feia il·lusió, molta, sentir-nos els capdavanters del dia. 

Per trajectòria de Temporada ens el mereixíem. 29 castells de 8 pisos fins aquell moment. Rècord anual absolut de la colla. ( La colla que va guanyar en porta 12 ).

Per veterania als Concursos ens el mereixíem. Érem la colla més veterana, fins a 15 participacions, en els 25 concursos que s’han fet.

Per la nostra valenta canalla ens el mereixíem. És impressionant veure la decisió i la rapidesa amb la que s’enfilen als nostres castells.

Per la dificultat de ser una colla petita, que fa grans castells ens el mereixíem. Estic convençut que som la colla amb menys volum de gent als assajos, de totes les que assoleixen el 2d8folrat. Segur. Mai l’hem pogut posar fins a dosos a assaig. Mai hem pogut posar el folre sencer a dalt.

Però el fet de merèixer o no merèixer no es mesura amb els sentiments, les sensacions, l’orgull, la millor canalla, la veterania, .... penso que només es pot mesurar amb tres aspectes: Assaig, Assaig i Assaig. I la nostra línia és la correcte, sinó no seríem on som ara, davant de la millor actuació que els Xicots hem fet mai al Concurs. Apunt de fer el salt als castells superiors al 2d8 amb folre. Però ha quedat demostrat que ens falta quelcom més per arribar a dalt de tot. Estic segur que podem aconseguir-ho. Assaig Regular, Assaig enfocat, Assaig amb volum de gent, i com diuen els entrenadors de futbol....partit a partit. Cal anar Pas a Pas.  Mirant sempre on posaràs el següent peu....però fermant el pas actual.

Xicots, Xicotes, enhorabona pel Gran Concurs. Enhorabona pel Gran Moment que estem vivint. La trista alegria de la Sorra de Tarragona, ens ha d’esperonar a superar-nos, i a assolir els nostres somnis: Convertir-nos a més del que som ara, una Gran Colla, en una Colla Gran.



"Que tinguis sort". Fotografia de Xavier Docampo. 04/10/2014 Tarragona.
( Per mi, la millor foto de les que he vist del Concurs! )
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada