dilluns, 2 de setembre del 2013

Acariciant la Catedral

 
Això és el que vam poder fer el dia 31 d’Agost de 2013 durant la nostra estimada Festa Major, vam poder tocar la Catedral dels Castells, tenir-la ben aprop, sentir-la, acariciar-la fortament, però es va resistir, i al final el somni de ser Colla Gran es va tornar a quedar molt a prop.
 
Vam fer el nostre primer intent DESMUNTAT al 5d8, després dels dos intents anteriors que van acabar caient …. els anys 2006 i 2012, i les sensacions, tot i els nervis, van ser molt BONES. Molt. Castell ben agafat, bones mides, compassat, els dosos s’anaven a posar …. Però no havia de ser el dia. …
 
Ha estat la MILLOR Festa Major dels Xicots de Vilafranca. 6 castells de 8 pisos despatxats en dos dies impressionants. Com ho hem aconseguit?
1.- Treballant bé als Assajos.
2.- Posant el folre a dalt cada divendres.
3.- Amb un Tronc compromés darrerament.
4.- Amb una Canalla VALENTA.
5.- Amb una PINYA nombrosa.
6.- Amb un 3 de vuit que ens dona Confiança.
7.-Amb un 4 de vuit que sabem patir.
8.- Amb la Il·lusió del que té tant camí per endavant.
9.- Amb l’ajuda de gent de Vilafranca i el Penedès a les nostres pinyes.
10.- Amb l’ajuda d’un grup de Vailets i Minyons de l’Arboç. Gràcies!
 
Però ... Sortir de plaça amb 3 castells de vuit sempre és una satisfacció, però el regust de no poder descarregar la torre de vuit amb Folre és Molt AMARG. Amarg perquè sents que ho podem fer, Amarg pels cops soferts, i Amarg sobretot, perquè no ens agrada veure caure la Valenta Canalla. Trobarem solució al Castell folrat de dos, li trobarem, i si dominem el 3, el 4 i el folre del 2 …. Tindrem prou CONFIANÇA i SEGURETAT per descarregar els propers reptes!
 
Ha estat un mes d’agost increible, amb 12 castells de vuit pisos, I en els darrers 15 dies hem fet 3 tripletes de castells de vuit, ha estat apoteòsic! Repassem:
3 d’agost, Martirs, Vilafranca: 3d8,4d8,2d7
15 d’agost, la Bisbal: 3de8, 4d8, Td8F c.
18 d’agost, Gràcia: 3d8
18 d’agost, Castellbisbal: 2d7, 5d7, 4d7A.
29 d’agost, Vilafranca: 3de8, 4d8, Td8F c.
31 d’agost, Vilafranca: 3de8, 4d8, Td8F c. ( + Intent Desmuntat de 5d8)
 
El somni i l’objectiu és ser una Colla Gran, però ens hem de sentir orgullosos de la GRAN COLLA que ja som, lluitadors incansables, treballadors, i castellers dels de veritat, que s’estimen els Castells i els senten. Això ha de tenir recompensa segura. Seguim Lluitant !
 
I la CANALLA !!! Ainhoa, Xana, Georgina, Irene, Ariadna, Anna, Ainhoa, Joana … Ayub, Jenni, Mireia, …. i els que esteu aprenent ....  Les nostres Valentes i Valents  de la Colla, sou les millors, a seguir així, perquè sense vosaltres i sense la vostra confiança en la colla, i les ganes de enlairar-vos fins el més alt, no seriem on som, i no podrem ser on volem arribar! Ainhoa recuperat ben aviat, una abraçada! Us estimem !
 
La Catedral es deixarà estimar. La Torre Folrada, també!
 
Intent Desmuntat de 5d8. 31 d'Agost de 2013
 
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada