diumenge, 13 de maig del 2012

Alehop ! Un altre 5d7. I ara a per la TORRE !

Ahir a Sant Cugat vam descarregar el 4art. 5d7 consecutiu de la temporada: un a cada una de les 4 actuacions que hem fet fins ara. Pels Xicots això significa que hem pogut portar un gruix de gent prou important en cada una d'aquestes actuacions, i aquesta és LA CLAU. A més avui cares noves, perfecte !

L'assaig de divendres va ser espectacular. Espectacular en 2 sentits:

1.- En un altre any podria haver estat l'assaig d'abans d'una Festa Major:  4d8 fins a quints, Torre de set fins a dosos, Torre de 8 amb folre fins a quints (amb els teòrics quints, no amb uns dosos fent de quints, com els de la excel·lent proba que vam fer a Mallorca), Torre de sis neta, 4d7net fins aixecador, ...

2.- Ho vam fer tot sols. La veritat és que per ser la nostra colla erem molts, però tot i així, fer aquest assaig sols requereix una forta dosis de FORÇA I EQUILIBRI.

Com comentàvem amb uns quants Xicots, el VALOR se'ns va suposar, i el SENY el vam deixar una mica de banda, però va sortir bé, sí senyor.

Ara cal seguir amb passos ferms, ja que la setmana que ve toquen Fires de Maig, i la Torre de set sembla que ja la tenim apunt per descarregar-la amb solvència. Dimecres i Divendres a acabar-la d'afinar, i Diumenge a fer-la nostre.

                               Assaig de Torre de 8 amb folre a Mallorca. 14 d'abril de 2012.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada