dijous, 19 d’abril del 2012

Será Maravilloso viajar hasta .... MALLORCA !!!



...Sin necesidad de coger el barco o el avión, en bicicleta, caminando o en AutoStop !!!

No ha calgut seguir al peu de la lletra la cançó, els Xicots de Vilafranca vam anar i vam tornar en Avió, però en el que sí coincidim és en que va ser Meravellós! un bon viatge, en tots els sentits:

- En el CASTELLER. L'assaig del dissabte amb els Castellers locals, va ser molt profitós: 4d7 net fins a dosos, 4d8 sencer fins a quints, Torre de 8 amb folre fins l'alçada de quints, 5d6 net, i moltes més proves que van servir per anar sumant ... i l'endemà, esquivant la pluja, vam poder completar la mateixa actuació que a Altafulla quinze dies abans, amb els 5d7, 4d7Agulla, 3d7 i P5. Completa actuació per principis de temporada, i per la llunyania de la mateixa.

- En el SOCIAL. Vam compartir viatge, menjars, riures, xerrades, birres, .... en definitiva, vam fer el que es diu "fer colla" de la forma més profunda en que es pot dir aquesta expressió. A la foto es pot veure tota la expedició dels gairebé centenar de camises xicoteres, amb la gent nova, els més veterans, els més joves, els petits i petites,...tots i totes! ( i als que vam trobar a faltar que no van poder venir per diversos motius... vam pensar en vosaltres).

- En el PERSONAL. Va ser el primer viatge en avió de molts dels nens i nenes de la colla, de la meva Júlia entre aquests, i una experiència així ja no s'oblida. Passar l'arc de seguretat, marejar-se, divertir-se, .... tot un gran capítol per aquests petits i petites.


    Una gran colla !

PD. la única que no s'ho va passar bé va ser la meva esquena, el "llit" va ser l'única cosa millorable, però ja se sap que és molt difícil tenir-ho tot.  Salut !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada