dimecres, 16 de novembre del 2011

Acabant temporada…començant temporada…

Això dels Castells és ben estrany, cap al final de la temporada tens un cert cansament, sobretot després de realitzar la teva Diada, haver-ho donat tot, i amb una sensació de necessitar descans.

Però quan portes un parell de setmanes sense assajar, ja hi estàs tornant a pensar, i mires què fan encara les colles que no han acabat, i penses en com serà la propera temporada… ben bé, estàs acabant temporada, però mentalment n’estàs començant un altre….

Els castellers devem ser així.

I jo, a més de casteller sóc Xicot, i desitjo que el futur porti coses molt bones a la nostra colla, plena de gent que se la sent seva i té ganes de tirar-la endavant. Quin orgull.

Gràcies als Baixos, a les crosses, als contraforts, a les agulles, als primeres mans, als vents, als laterals, a les segones mans, a les terceres i quartes, als segons, als terços, als quarts, als quints, als dosos, a les aixecadores i a les enxanetes. Gràcies per fer entre tots i totes una colla viva, que sent, que s’emociona, que vol créixer.

Seguim ?  Seguim !  Com diu el Fredi, Visca, Visca.... Xicots !

I la veritat és que la temporada castellera encara no ha acabat, podran els Minyons de Terrassa amb els 10 pisos ?    Després de la seva Diada comentem la temporada...

Sabates "X" ... trobades pel Crak "JUR" .   Jo les vull !!!!Xavi

PD1:
Felicitats al Xavi Catasús i a la Eva Almirall....ha arribat un nou Xicot, el Roger !!!
PD2:
Gràcies Colla pel Xicot Insígnia. És un honor total. I sento no haver pogut estar amb vosaltres durant tot el sopar !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada