diumenge, 23 de gener del 2011

Les Festes DECENALS de la Candela a VALLS

Decenals, Cada 10 anys vaja tela ! És que els de Valls  no només fent castells són la "Repera", fins hi tot en això dels períodes de temps són únics: DECENALS!.  Lo habitual és "Anual",  "Bianual", o "Trianual", o cada 4 anys, com el Mundial de Futbol o les olimpíades, però no, mira ells cada 10 anys. Entoma-la.

La veritat és que aquest fet, i el ser una plaça reservada a les colles locals, encara fa posar més en valor aquesta visitia "llampec" en la que podrem fer un pilar i un castell a la Vila Castellera de Valls. 





Els Xicots en actiu de la meva quinta (els entrats a l'any olímpic, el 1992), hi vam poder actuar l'any 2001, i per tant serà la nostra 2ª vegada.  Però també hi ha un bon nombre de Xicots que encara NO ho han pogut fer mai. I jo us dic: APROFITEU-HO, que és cada 10 anys, i és d'aquelles coses que després es poden explicar...."JO HI VAIG SER".

Capítol a banda, per als Xicots com en Jaume Rovira, que l'any 1991 ja hi van anar amb la colla... i per tant aquesta serà la seva 3a. vegada. De fet no hi ha cap Xicot que en pugui tenir més, de visites a Valls de les Decennals, ja que la nostra colla es va fundar l'any 1982, i per tant a la edició del 1981 ja hi vam arribar tard.  Doncs com el Messi, Xicots com en Jaume, van a batre records.  Per molts anys !!!

Ens veiem aquest divendres a l'assaig previ, per preparar la nostra participació !!! 

Salut i Castells.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada