dimarts, 7 de desembre del 2010

Tancat per Vacances...o Tancat per Inventari ?

Sí que ho sembla. Sembla que estigui "tancat per vacances" perquè la persiana dels assajos i les actuacions està baixada, tal com ha de ser, hem de RESPIRAR i agafar forces per iniciar una nova temporada. 

Però tot i aquest descans, la Junta segueix treballant, fins ara la Social preparant el sopar, el Tió, i altres actes, i ara la TÈCNICA amb el Cap de Colla al davant ha de fer feina de Planificació i Disseny de la temporada:  Noves dinàmiques pels Assajos, Calendari d'Assajos, Calendari d'Actuacions, Organització interna de cada equip (Canalla, Troncs i Pinyes), Actualització i millora de temes de Seguretat (cascos, terra amortitzant, etc...). i més coses. La Tècnica, a nivell de Reunions no ha de tancar, almenys no del tot, seria més aviat, un "Tancat per INVENTARI"...


I les Inventaris poden ser pesats, però també poden tenir la seva part divertida: La part de PENSAR, DISSENYAR, PROPOSAR NOVES ORGANITZACIONS, NOVES "Estanteries", Noves "estructures", vaja, aprofitar per REPENSAR, RECOMENÇAR, .... RE, RE, RE,  el RE-MILLORAR.

És una Oportunitat. I com a tal, s'ha d'aprofitar. 

Fem Inventari.

Xavi
Un Xicot de Vilafranca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada