dimarts, 21 de desembre del 2010

Bones Festes !

L'assemblea general del dia 10 va ser molt tranquil·la, com s'esperava. Hi van destacar les valoracions del President i del Cap de Colla, que amb molt detall van saber desgranar i explicar un any complicat, i amb uns resultats més que acceptables. Després es va fer el canvi de Junta, amb algunes persones que han demanat "descans" i d'altres que afegeixen "aire nou" a la Colla.  Entre els que plegaven m'agradaria destacar a l'Aina. L'Aina ha estat una tècnica de primer nivell, estant al costat del Cap de Colla en tot moment, i assessorant-lo i opinant per mirar de fer millors castells, sempre, amb el punt de mira posat en la gent nova, estant molt pendent que el Marc, l'Adrià, la Gemma, el Sas, el Gerard, el Joan, etc. etc.. tinguesin els seus moment d'estrena i de glòria. Així es fa gran la Colla.

De forma transparent s'ha fet una Junta de continuitat, i destacaria algunes de les coses que es van anunciar de cara al 2011, com a millores notables:
- Les Reunions de Junta seran totalment obertes i hi podran participar les persones de la colla que vulguin. S'anunciaran amb el temps suficient, tot i que habitualment seran el primer dilluns de cada mes.
- L'entrega de Camises es farà en 4-5 Assajos puntuals de l'any, sempre abans d'actuacions importants. Fires de Maig, Festa Major, Diada i alguna altre diada que ja es comunicarà... Així posarem més en Valor el que significa la camisa i donarem una benvinguda com es mereixen als nous Xicots i Xicotes (Mariana!).
- Assajos dinàmics i amb més proves.
- Especialització a la gent de pinya, i equips fixes a partir del Baix i Segons.
- Cuidar més als Baixos.
- I més coses..

Bé, ara toca descansar una miqueta, no gaire, que al gener Sant Tornem-hi !!!  Bones festes !!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada