diumenge, 5 d’agost del 2012

Clàssica de Vuit: Quin Gustasso !!!

Torre de 7, 3d8 carregat, 4d8, Vano de 5.  La millor actuació de la colla dels darrers dos anys, simplement, un gustasso !

Gràcies a les dades que el Carles Esteve ha recuperat, hem pogut recordar que es tracta de la tercera vegada que els Xicots ajuntem aquests 3 castells en una mateixa ocasió en els nostres 30 anys d'història, però atenció, és la primera vegada que ho fem a Vilafranca, a casa. Les altres dues havien estat a Tarragona i a Lleida, els anys 2004 i 2005, fa massa temps, massa.

“Clàssica de vuit” és una expressió que per als Xicots ha de començar a ser una expressió habitual, ja que aquesta seria la clau per plantejar-se seriosament reptes superiors. Si tenim aquests tres Castells consolidats, i podem anar repetint la clàssica de vuit, voldrà dir que en les Diades de màxims (Festa Major, Concurs, Diada de la Colla, …) podríem anar amb garanties a fer un pas més endavant.

Xicots, Xicotes, ahir va ser un gustasso, i el més bo de tot, que al final ho vam celebrar com es mereix, junts, comentant la jugada, explicant com ho havíem viscut cadascú desde el seu trosset d’èxit, cadascú desde el seu trosset de castell, cadascú amb uns sentiments, segur, de recollir la feina que s’ha fet als assajos.

De fet però la festa és completa quan ho pots celebrar amb tots, i ahir, això no va poder ser, ja que la caiguda del 3, ens va portar alguna baixa. La més seriosa la del Jose Granados, a qui des d’aquí vull desitjar una ràpida recuperació, com ja li he dit, els Castells li tornaran ben aviat, ara toca fer bondat i tornar a estar al 100%. Les més petites al final no va ser res més que l’ensurt, i a l’altre Jose, el Castillo, ja ha dit que intentarà venir a l’actuació de Gràcia d’aquí dos caps de setmana, per tant, la seva tornada serà més ràpida.  Ànims !

El que sí va ser bonic van ser les abraçades, els petons, els somriures, al descarregar el carro gros i ser conscients de la gran actuació que havíem fet. Simplement genial.

Poc més a dir, us recomano fermament que veieu aquests dos vídeos, el primer el de l’Alex Jurado presentant l’exposició itinerant del 30è aniversari, i el segon, el del Carles Esteve, una gran crònica de la diada de Martirs Street 2012.

Ens veiem a assaig !

EXPOSICIÓ ITINERANT

CRÒNICA DE MÀRTIRS STREET

                       Tres de vuit Carregat. 4 d'agost de 2012. Diada de Martirs Street. Vilafranca.
                                                 (Fotografia: Marina Canales)
             

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada