dimarts, 26 de juny del 2012

Arriba la Calor ... Arriben els Castells.


Ha arribat l'estiu, i comencen a arribar els grans castells, les colles comencen a "apretar" fort l'accelerador. Per Sant Joan s'han vist diverses novetats molt interessants: Els 3d9 amb folre de Joves i Vella de Valls, i el carreguat per la Jove de Tarragona. Els 4d9 amb folre, carregat per la Joves de Valls i descarregat per la Vella. Els 3d8 dels Xiquets de Reus i dels C. de Lleida. El primer 2d8 amb folre de l'any dels Xiquets de Tarragona...

Si comparem aquestes diades amb les de l'any passat, totes les colles, totes, han superat els seus registres.  I en concret, de la Joves de Valls estem parlant de la que actualment és la seva millor actuació al rànquing de puntuació pel concurs de Tarragona. Vaja, això, que les colles estan apretant. Es nota que ha arribat la calor...i sobretot, es nota, que és any de Concurs.

Aquest cap de setmana ens toca als Xicots fer aquest pas endavant, estrenant si pot ser ja la preuada Torre de Set, i repetint el carro gros que ja vam descarregar en pròpia plaça. El diumenge a Sant Pere de Ribes caldrà que hi siguem tots i totes, ja que la ÚNICA cosa que ens separa actualment d'aquests castells és que siguem moltes camises a plaça.

Sant Joan també ens ha portat les impressionants imatges dels Verds actuant a Nova York, enveja sana ! Ha estat un bon aparador internacional per al fet casteller, segur.

Arriba la calor sí, i la piscina, i la platja, i disfrutar d'aquell airet que et refresca l'esquena....però pels castellers i castelleres, el més important, és que arriben els Castells !

Bon estiu !

3d9 amb folre de la Joves de Valls. Aquest castell completat per Sant Joan de 2012 els atorga el mèrit de ser la primera Colla que porta descarregant castells de 9 durant 25 anys consecutius. Font: Directe.cat)


Si voleu veure l'actuació completa de Sant Joan a Valls......aquí teniu el vídeo....

http://www.webcasteller.com/ca/fotoblog.php?id=44952

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada