diumenge, 12 de febrer del 2012

Treient la pols a la faixa...

Després d'uns mesos de desconnexió castellera, una mica més de l'habitual és cert, està tornant a començar la temporada castellera.

Pels Xicots de Vilafranca això s'ha traduit en una petita actuació privada, on s'hi van fer diversos castells de sis pisos, i en els quals es va poder veure debutar castellers nous i canalla en noves posicions, avançant és l'important.

Per un altra banda, els assajos de "massoques" que ja fan setmanes van iniciar-se, i als quals vaig treure els nas aquest passat divendres, i la veritat és que va valdre la pena. Pilars de 4 nets amb perspectives a nous pilars de 5 per aquesta temporada (això ja ho tens Ramon !), pilars de 4 amb pinya, amb segons mediàtics que s'hi estrenaven (molt bé Carles !) i un nou baix, un 4d7 net només fins a quarts però amb bones sensacions, moltes cares noves -molt important-, xicots que retornen després d'alguna temporada en blanc.... vaja, que tot bones notícies.

I com no, a la cap de colla en acció, que va per feina, i el ritme que imprimeix a l'assaig és alt, i el nombre de probes per tant superior a les que veniem fent anteriorment...

El proper 24 de febrer comencen els assajos oficials, així que cal que anem TREIENT LA POLS A LA FAIXA  Xicots i Xicotes, que és l'any del 30è aniversari de la colla, i s'ho val !!!  Ens hi veiem !!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada