dilluns, 18 d’abril del 2011

La Paeria, plaça castellera.

M'agrada la Plaça de la Paeria, per diverses raons:

- És presidida pel Palau de la Paeria, edifici "senyorial", d'estil gòtic català, que et transporta a un altre època.
- Té una mida molt  bona per a fer-hi castells, ni massa gran, ni massa petita, acollidora.
- Els Castellers de Lleida són una colla sòlida, que sempre m'ha agradat.
- Els Xicots de Vilafranca, hi hem descarregat la nostra única "clàssica de 8": 4d8, 3d8 i Torre de 7. Va ser a l'octubre de 2005, amb l'afegitó que el 3d8 el vam fer a la segona, després d'un intent, treient pit, a "lo grande". 

Amb totes aquestes raons dissabte passat els Xicots hi tornàvem a actuar, en plena pre-temporada, però amb ganes de fer-hi un paper correcte.  I la veritat és que no vam poder fer tot el que ens havíem plantejat.  D'entrada el 3d7 ens va quedar en carregat, un castell que no ens ha de portar cap problema, i que ens va jugar una mala passada. El pitjor de tot caure a primers de temporada, moment en que la canalla necessita agafar confiança, però esperem que no porti majors conseqüències.

Aquesta caiguda sumada al just nombre de camises, una vuitantena, no ens va permetre portar a plaça el primer castell de set i mig de l'any, que havia de ser el 4 amb l'agulla.  Amb aquest descartat a la mateixa plaça, vam completar l'actuació amb el 4d7 i la torre de 6, i amb dues senzilles cireretes en forma de pilars de quatre (hi debutava en una actuació castellera la meva filla gran, la Júlia, coronant un dels dos espadats. Felicitats !!!).

Amb aquesta experiència, he de dir que el viatge de tornada va ser una mica "trist", tot i que el fet que la canalla estava tota bé, i el punt de mira ja ficat en el primer duel Madrid-Barça feia que el mal fos menor.

Pensant ja en el proper ASSAIG, on haurem de corregir coses i seguir afinant a la canalleta nova, clau per a poder afrontar reptes majors, aquest casteller us saluda i us diu: Bona Setmana Santa, i ens veiem a ASSAIG !!!


Si vols saber més de la Paeria... http://ca.wikipedia.org/wiki/Palau_de_la_Paeria


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada