dissabte, 12 de febrer del 2011

Segon assaig de M A S S O Q U E S . . .o de PRETEMPORADA (Millor).

Ahir segon assaig de massoques.

Massoca (Segons la Wikipedia):  El masoquismo es la obtención de placer al ser víctima de actos de crueldad o dominio. Este disfrute también puede ser sexual o no sexual. La característica fundamental del masoquismo que lo distingue de otros tipos de sumisión es la algolagnia, esto es, la satisfacción obtenida sufriendo dolor físico en distintos grados.



Ostia !  Ben bé, no és això el que fem, no ?  Anar a assaig no genera crueltat, o submisió, i el dolor físic que patim no és ben bé això tampoc...vaja....que li haurem de canviar al nom.  A partir d'ara els diré ASSAJOS DE PRETEMPORADA. Millor.

Doncs això, que a l'assaig de pretemporada d'ahir, el segon, va anar prou bé.  I entre d'altres coses va passar allò que agrada a qualsevol colla castellera: Va arribar gent nova.  En concret l'Àlex, que vol aprendre a pujar, i que ahir ja va fer un 4d6 fins a dosos, ell al que serien els terços del de set, també va començar ahir un altre "Juanito", ara ja en tenim dos, que es va estrenar fent de contrafort.  També va debutar la Marta com agulla, el Xavi que va fer de primeres mans, per primera vegada (d'un pilar de 4), i el seu fill, el Pol va fer d'enxaneta del pilar... 

A més vam seguir assajant amb els castellers més novells, avançant, agafant "hores de vol" ...

Bé, ens veiem el divendres que ve a l'assaig als que volgueu començar/seguir amb la pretemporada...i als que no, ojo, ojo ... l'11 de MARÇ ... Comença la Festa :  Inici de temporada.

Salut...i Castells !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada