dimarts, 19 de maig del 2015

Les Fires més Alegres. Inside Out !


Alegria. Així definiria el sentiment, la sensació, la emoció que dins meu m'omplia. Havíem fet la clàssica de vuit per Fires de Maig, un 17 de maig de 2015, com aquell qui no fa res. I dos pepinos de 8 descarregats, au, com aquell qui passava per allà. Som una colla petita, I en una Diada a l'antiga, en 40 minuts, sí, en quaranta minuts, vam despatxar el 3d8, el 4d8, i atenció, la 3a Torre de set de la temporada.

Alegria. Avui sentia parlar de la darrera estrena de Pixar, la pel·lícula "Inside out", que explica la vida d'una nena d'11 anys, vista i comentada desde el seu interior, a través de les seves emocions "personificades". I jo he pensat en com devia ser el meu "inside" de diumenge, imaginava com l'alegria es feia gran, cridava, saltava, ballava, i omplia el meu interior casteller. La memòria a curt termini recordava el 4d8 de l'any Passat, i el 3d8 carregat de fa dos anys, però la memòria a llarg termini també m'enviava els records de tantes i tantes fires de maig amb castells de set basics ....

Alegria merescuda. La nostra pinya va ser prou nombrosa, tot i que no sobrada, per afrontar els castells de 8 en solitari. Molt bona resposta dels camises vermelles vilafranquins, i amb la bona ajuda dels Verds tancant el nostre darrer cordó i donant seguretat, que sempre és d'agrair.

Alegria compartida. Després dels dos pilars de 5 simultanis, i dels dos pilars de 4 finals, molts xicots i xicotes vam anar cap al local a celebrar-ho .... les alegries, compartides, es fan més grans encara... i fins i tot vam tenir l'All i Oli del Jordi....la canalla bé se'l va meréixer.

Alegria ilusionada. Mirant endavant, la temporada tot just comença, i els objectius marcats es van assolint ... n'han d'arribar de més grans, i entre tots i totes, amb la pinya de diumenge a cada sortida...ho podem fer possible. I a més, xicots nous! aixó sí que és positiu. Benvinguts!

I el mes de maig encara no ha acabat...assajos i la Diada del Firal a final de mes, una tercera Diada consecutiva a Vilafranca, ens haurà permés fer un principi de temporada espectacular. Aprofitem-ho, i disfrutem de la continuació de les Fires més Alegres!

Detall del peu del 3d8 amb que vam obrir la Diada de Fires. 17 de maig 2015. Foto Montse Arroyo.



Els personatges de la pel·lícula de Pixar Inside Out ... l'Alegria ?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada