diumenge, 27 d’abril del 2014

Ben Torrats !


Així hem començat la temporada els Xicots, amb una magnífica Torre de 7 descarregada al mes d'abril! Mai abans l'havíem assolit completar, abans de les Fires de Maig Vilafranquines.

La tècnica de la colla s'havia marcat la renovació dels pisos de quarts i quints i deu ni dó si se n'han sortit, i amb molt bona nota. Ha estat una torre segura, tranquila, acompassada, ben treballada. Amb les ganes que hi havia de fer-la hi hem afegit 2 figueretes! la de la Mireia a quarts, i la del Manolillo a Terços. Adornada.

La Diada d'inici de temporada l'hem arrodonit en primera ronda amb el primer 7 de 7 de la temporada, amb molta gent jove a segons, terços i quarts, quina cantera més bona. I en tercera ronda hem completat el segon 5d7 de l'any, que divendres a assaig havíem fet ja sencer fins a cassoletes. Estava molt ben preparat, i així de correcte ha sortit. L'actuació ha acabat amb el vano de 5.

Parlant d'assajos, el d'aquest divendres va ser molt positiu:
- 4d7 net
- 3d7
- 7d6 net
- Torre de 7 fins acotxador
- 4d8 fins a quints
- 3d8 fins a quints
- Torre de 8 amb folre fins a quarts
- 5d7 fins acotxadors
- ....

Si fem la feinta ben feta als assajos, a les actuacions recollim els fruits.

Si som gent a assaig podem plantejar-nos qualsevol repte. Xicots i Xicotes, anem a assaig, anem a per totes. Entre tots i totes hem d'engrescar a més gent a unir-se al projecte dels castells vermells vilafranquins. Amb més gent Vilafranca pot tenir una segona colla gran. T'hi apuntes? 

Ben Torrats, sí senyor!

Torre de 7 descarregada. 27 d'abril de 2014. Vilafranca (Foto: Blanca)

1 comentari:

  1. Comentari rebut per email d'en Jaume Plans... merci!!! "havíem descarregat 2 torres de set abans de Fires: Badalona 2001 (una setmana abans de l'intent de Td8f de Fires) i Lleida 2004; per si ho vols esmenar al bloc."

    ResponElimina