dimarts, 8 de febrer del 2011

Siguem com l'aigua...

És época de REnovar-se, de REpensar-se, REadaptar-se, REinventar-se, REcomençar, cal ser positius i hi ha nous conceptes com la Resiliència "capacidad de una persona o grupo para seguir proyectándose en el futuro a pesar de acontecimientos desestabilizadores, de condiciones de vida difíciles y de traumas a veces graves. La resiliencia se sitúa en una corriente de psicología positiva"

Els Xicots hem de ser més RESILIENTS que mai, cal seguir projectant-nos en el FUTUR, tot i haber afrontat aconteixements difícils i traumàtics, cal que els Xicots siguem POSITIUS, adaptant-nos als nous temps, adaptant-nos a les noves generacions de joves, evolucionant.

Hi ha un vídeo del Bruce Lee, que explica bé això de l'adaptació, la flexibilitat, el famós "Be Water My Friend". El trobo genial,  i per això el comparteixo ...




Xicots ( i Xicotes !), mirem cap al futur, i anem preoparant la faixa pels assajos...que ja són aquí !!!

BE WATER XICOTS !

PD: El divendres passat, primer assaig de massoques !  Van venir tota la gent nova que està començant a pujar i aprenent: La Gemma, El Joan, el Marc, el Gerard, l'Adrià, el Jose, ... aquests assajos de febrer aniran bé per començar a afinar coses....i la Canalla també, els divendres de 21 a 22 h. !!!

2 comentaris:

  1. La Canalla de 21:00 a 22:00.
    Que de 8 a 9 era l'any passat i ens em de projectar cap al futur !!!!!!!!!!!!!

    I falta gent gran per poder assajar de quarts en amunt i practicar pilars en condicions.

    "Be water my friend" ;-)

    ResponElimina
  2. Tens raó Joan, ara mateix ho corregeixo !!! Assajos de Canalla són de 21 a 22h. (Mira que aquest any he vingut a tots !!! ).

    ResponElimina